top of page
  • Decraene Containerverhuur

Recyclagepark voor aannemers, bedrijven en particulieren

Wie kan er bij ons terecht?

Bij Decraene Containerverhuur en Recyclagepark in Harelbeke kan iedereen terecht met afval, of u nu een aannemer, bedrijf of particulier bent. Wij zijn uw afval liever rijk dan kwijt en helpen u graag om ervan af te geraken! Met een minimum aan inspanning bent u van uw afval verlost want u hoeft het NIET in een hoge container te gooien. U stort het afval gewoon op de grond, wij zorgen nadien voor de correcte sortering en verwerking ervan.

Voor wie is ons recyclagepark bedoeld?


containerpark

Voor aannemers en bedrijven

Aannemers en bedrijven kunnen bij ons terecht voor het storten van hun afval. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is in uw sector. Daarom doen wij er alles aan om uw bezoek zo vlot en snel mogelijk te laten verlopen. U hoeft het afval enkel op de grond te storten, de rest nemen wij voor onze rekening. Zo bespaart u tijd en moeite.


Voor particulieren

Zit u met afval van een verbouwing en is het te weinig voor een container? Geen probleem, ook als particulier kan u in ons recyclagepark terecht. Bovendien hoeft u het afval zelf niet te sorteren. Wij zorgen voor de juiste sortering en verwerking, zodat u zonder zorgen van uw afval af bent.


Waarom zou u nog langer blijven zitten met uw afval? Breng het naar Decraene Containerverhuur en Recyclagepark in Harelbeke! Een afspraak maken is niet nodig. Kom gewoon langs tijdens onze openingsuren en stort uw afval op onze stortplaats. Wij zijn uw afval liever rijk dan kwijt en helpen u graag verder!


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page