top of page
Container afval Waregem

RECYCLAGEPARK VAN DECRAENE J. ANDRÉ IN HARELBEKE

Wij zijn uw afval liever rijk dan kwijt!

Behalve voor de huur van een container kan u ook zelf met uw afval bij Decraene terecht. Wij hebben ons eigen recyclagedepot dat voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is, met om het even welk voertuig. Met een minimum aan inspanning bent u van uw afval verlost want u hoeft het NIET in een hoge container te gooien. U stort het afval gewoon op de grond, wij zorgen nadien voor de correcte sortering en verwerking ervan.

Container huren Waregem

Voor wie

Aannemers en bedrijven

U bent bij ons zeker welkom op het recyclagepark. Wij doen het maximum om uw bezoek zo vlot en zo snel mogelijk te laten verlopen. U stort gewoon uw afval op de grond, wij doen de rest.

Particulieren

Hebt u een verbouwing met diverse soorten afval waar u geen blijf mee weet en te weinig voor een container? Dan kan u altijd bij ons terecht. U hoeft zelfs niet te sorteren, wij doen dit voor u en zorgen voor de correcte verwerking.

Hoe gaat men te werk?

Bij het binnenrijden van ons depot, meldt u zich aan, wij wegen uw voertuig en/of uw aanhangwagen op onze geijkte weegbrug. Vervolgens wordt u afhankelijk van het soort afval dat u aanbiedt, naar de daartoe bestemde plaats begeleid. Nadat u het afval op de grond gedeponeerd heeft, wordt uw voertuig opnieuw gewogen. Het verschil tussen beide wegingen is het nettogewicht van uw afval, u betaalt per kg.

EEN AFSPRAAK MAKEN IS NIET NODIG

Ons recyclagepark is open elke werkdag van 8.00 tot 11.30 u en van 13.00 tot 17.30 u ; op zaterdag van 8.00 tot 11.30 u.

Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte i.v.m. uw afvalverwerking.
HET IS ONZE AMBITIE OM AL ONZE KLANTEN EEN PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT TE GEVEN.

Container huren Kortrijk

Voordelen van recyclagepark Decraene

Toegankelijk voor bedrijven en particulieren

Zonder afspraak

Alle afvalfracties welkom

Open van maandag t/m zaterdagvoormiddag

Persoonlijke service eigen aan een familiebedrijf

BEZOEK ONZE RECYCLAGEPARK

Wij wegen, sorteren en verwerken het afval voor u. Aarzel niet om ons te bellen als u vragen hebt.

bottom of page