top of page
Containerverhuur Decraene J. André bv

CONTAINERVERHUUR AAN PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN IN HARELBEKE

De snelste manier om uw afval kwijt te geraken in Harelbeke!

Bent u particulier of bedrijf in Harelbeke en omstreken? Maakt niet uit: wij zijn uw afval liever rijk dan kwijt. Wij zijn uw partner bij uitstek voor de huur van een afvalcontainer voor gemengd en selectief afval. Zoals papier en karton, hout- en tuinafval, ferro- en nonferrometalen, steenpuin en beton, bouwafval en zelfs inboedels.

Containerverhuur Decraene J. André bv

BEL ONS OP 056 71 26 84 VOOR ADVIES OP MAAT EN EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

MET ONZE CONTAINERS VERZET U BERGEN AFVAL

Wij beschikken over containers van 9 tot 25 m³. Welke werken u ook voor de boeg hebt - een verbouwing, grond- of tuinwerken, een boedelruiming - , wij hebben gegarandeerd een geschikte container voor u. Daarbij komt dat wij werkzaam zijn van maandagochtend tot zaterdagmiddag. De container wordt vlotjes bij u thuis, op het werk of op de werf afgeleverd en op afroep weer opgehaald. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Decraene rekenen op een vlotte en professionele service.

LET WEL

Staat de container op de openbare weg? Vraag dan tijdig de nodige vergunning en signalisatieborden aan bij uw gemeentebestuur. 

Iedereen welkom in ons recyclagepark

Containerverhuur Decraene J. André bv

Heeft u te weinig afval liggen voor een container, dan bent u van harte welkom in ons recyclagedepot in Harelbeke. Uw voertuig wordt bij het binnen- en buitenrijden gewogen op onze geijkte weeginstallatie en u betaalt per kg. U hoeft uw afval niet zelf in een container te gooien. Wij zeggen waar u het mag achterlaten en zorgen voor een nauwgezette sortering en deskundige verwerking.

WIJ AANVAARDEN GEEN ASBEST EN GEEN AEEA.

Decraene_2.jpg

Voordelen van recyclagepark Decraene

Containerverhuur aan bedrijven en particulieren

Containers van 9 tot 25 m3

Alle soorten afval

Ook levering op zaterdag

Service op maat door een ervaren familiebedrijf

EEN CONTAINER NODIG IN HARELBEKE EN OMGEVING?

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op voor informatie en een gratis offerte

bottom of page