top of page
Containerverhuur Decraene J. André bv

EEN CONTAINER HUREN BIJ DECRAENE

De snelste weg om uw afval kwijt te geraken in Zuid-West-Vlaanderen!

Heeft u steenpuin, bouwafval, tuinafval of alle soorten gemengd afval en hebt u een afvalcontainer nodig in Zuid-West-Vlaanderen? Wij werken in de ruime omgeving van Harelbeke, Kortrijk, Waregem, Kuurne, Bavikhove, Deerlijk en Izegem. Wij staan van maandag tot en met zaterdagvoormiddag tot uw dienst en kunnen u op die manier een snelle en vlotte service garanderen. Dankzij Decraene bent u in geen tijd van uw afval verlost.

Containerverhuur Decraene J. André bv

Met onze containers verzet u bergen afval

Containerverhuur Decraene J. André bv

Wij verhuren aan particulieren, aannemers en bedrijven en beschikken over afvalcontainers van 9 tot 25 m³, afhankelijk van het soort afval. Heeft u een verbouwing in het vooruitzicht, wenst u uw kelder op te ruimen of uw tuin grondig aan te pakken? Wij plaatsen de container bij u voor de deur, op het bedrijf of op de werf en komen die op afroep terug afhalen of omwisselen.

De prijs kennen van een afvalcontainer?

Laat afval uw werkzaamheden niet in de weg staan: vraag meteen een vrijblijvende offerte voor het huren van een container.
Contacteer ons gerust voor meer informatie over uw afvalverwerking. 

Wij zijn uw afval liever rijk dan kwijt

We verhuren containers aan particulieren, aannemers en bedrijven in Harelbeke, Bavikhove, Hulste, Kuurne, Kortrijk, Marke, Heule, Bissegem, Wevelgem, Gullegem, Lendelede, Izegem, Ingelmunster, Zwevegem, Sint-Denijs, Heestert, Deerlijk, Sint-Lodewijk, Vichte, Otegem, Ooigem, Oostrozebeke, Wielsbeke, Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve, Waregem ...

Troeven van containerverhuur Decraene

Containerverhuur aan bedrijven en particulieren

Containers van 9 tot 25m3

Alle soorten afval

Ook levering op zaterdag

Service op maat door een ervaren familiebedrijf

HUUR EEN CONTAINER

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave en bijkomende inlichtingen.

bottom of page